ervaringen

Inmiddels heeft de volledige cursus in 2017 twee keer plaats gevonden, met na afloop zeer tevreden cursisten. Deelnemers waren niet alleen medewerkers van diverse wijnimporteurs, maar bijv. ook de eigenaar van een wijnbar en een manager uit de (wijn-) festival sector.

De reacties waren zeer positief. Hieronder enkele quotes:

De cursus is een mooie aanvulling op de wijnkennis voor iedereen die zakelijk met wijn bezig is en meer wil weten over de handel en alles wat er bij komt kijken.
Patricia Tuijtel, Delta Wines

Jacqueline’s cursus geeft een goed algeheel overzicht van de wijnmarkt, hoe deze opereert, de verschillende experts die aan bod komen, maken het geheel af.
Toon de Brouwer, LFE

“De cursus Winexecutive heeft me een goed inzicht gegeven van de totale keten van de winebusiness. Het is een toegevoegde waarde voor mensen die actief zijn in de wijnwereld!”
Philippe Delleman, Walraven Sax

“Jacqueline is enthousiast, to the point en de cursus is erg praktijkgericht. Heel fijn om naar haar te luisteren en leuk om met mede-cursisten te discussiëren over verschillende punten. Ik heb er veel van opgestoken!”
Juliette Zandbergen, Delta Wines

“In navolging van de vele product gerelateerde cursussen in de markt, eindelijk een cursus, waarbij het gaat om de zakelijke aspecten van de wijnbranche.”
Ralph Samuels, Poot Agenturen

“Mooie mogelijkheid om inzicht te krijgen van de wijnmarkt.”
Peter van Ee, Vindorado

“Het volgen van de cursus Winexecutive geeft een zakelijke kijk op de verschillende aspecten/onderdelen binnen de wijnbranche en legt hiermee een goede basis voor zaken doen.”
Eveline van Deursen, Walraven Sax